Assessments

Als er binnen uw bedrijf of instelling assessments moeten worden ontwikkeld of uitgevoerd, kunt u Recreleer benaderen!

Op korte termijn en tegen een redelijk tarief ben ik inzetbaar. Als standaardtarief hanteer ik een uurbedrag van € 100 (inclusief BTW); voor combinatieopdrachten kan over dit honorarium gepraat worden.

Op dit moment zijn instituut Archimedes van de Hogeschool Utrecht en de VELON (vereniging van lerarenopleiders in Nederland) mijn opdrachtgevers. U kunt bij hen naar de ervaringen met mij vragen (bureau.assessments@hu.nl en info@velon.nl).

Voor Archimedes ben ik assessor voor de studentenassessments en voor de keurmerkaudits voor opleidingsscholen. Bij de VELON verzorg ik - met anderen- de beoordeling voor de registratie in het register van lerarenopleiders.

Ten behoeve van deze assessments heb ik mij voortdurend bijgeschoold. Referenties hierover kunt u op aanvraag verkrijgen.

De link tussen de diverse activiteiten van Recreleer is dat ik er op gericht ben op een persoonlijke en betrokken manier bij mensen wakker te roepen wie zij ten diepste zijn; dat werkt bij assessments, maar ook bij stressreductiecoaching en verkenning van de Nederlandse Natuur en Cultuur per fiets en trein op een eenvoudige en duurzame wijze!

Voor nadere informatie: yourhostrecreleer@gmail.com

Powered by Website Baker